Resultat Herrar

 

FINALSPELET 17 OKTOBER ÅRETS GOLFARE 2017.

MULET, REGNET HÄNGDE I LUFTEN MEN KOM INTE NER. SLAGGOLF/MATCHSPEL. MAN SPELAR OM VINNARE, 2, 3 OCH 4:E PLATS. JANNE BLOM V/S LASSE WALTER SPELAR OM TITELN. HENNA ANDERSSON V/S LENNART JARDÉUS OM 3:E OCH 4:E PLATSEN.

 

 

 BRA SPEL MEN INGEN DRAR IFRÅN. PÅ 2:AN GÖR LENNART EN "NACKA KLACK". HAN DRAR TILL MED EN WEDGE, BOLLEN GÅR RAKT UPP, ÖVER HUVUDET OCH LENNART REFLEXKLACKAR DEN. FÖRLUST AV HÅLET. TRÄFFAR EGNA KROPPEN I MATCHSPEL. HÖGA STILPOÄNG.

PÅ 3:AN LENNART GREEN + 2-PUTT. VINNER HÅLET. LIKA. LASSE/JANNE DELAR. JANNE 2 UPP. SÅ HÄR FORTSÄTTER DET. ALDRIG MER ÄN 2 UPP. MYCKET TÄTT OCH BRA SPEL I BÅDA MATCHERNA. VÄLFÖTJÄNTA APPLÅDER FRÅN PUBLIKEN.

PÅ 14:E GLÄNSER LASSE ME TVÅ PRAKTSLAG. PÅ BILDEN SER NI VAR LASSES 2:A SLAG STANNADE. 2 METER FRÅN HÅL. PÅ 14:E!!

BERT SOM FÖRT ANTECKNINGARNA ÅT FOTOGRAFEN/WEBBSKRIVAREN ÄR SÅ INNE I SIFFRORNA ATT HAN NÄSTAN TAR MED SIG FLAGGAN TILL 15:E.

PÅ 17:E GÅR LENNART I BÄCKEN OCH FÖRLORAR HÅLET. HENNA 1 UPP. LASSE OCH JANNE DELAR. LIKA. PÅ 18:E ÄR DET NERVER. LIKA I FINALEN OCH 1 UPP I MATCHEN OM 3 OCH 4. DET DUFFAS OCH MISSAS MEN HENNA VINNER MATCHEN MOT LENNART MED 1-0. HENNA 3:A OCH LENNART 4:A.

LASSE OCH JANNE LIKA EFTER SPÄNNANDE PUTTNING. MATCHEN OM TITELN FORTSÄTTER PÅ SÄRSPELSHÅLEN 16, 17 OCH 18. LASSE LITE OFOKUSERAD PÅ 16:E OCH JANNE VINNER HÅLET. 1 UPP. DET SPELAS MYCKET BRA GOLF PÅ 17. DELNING AV HÅLET. LASSE MÅSTE VINNA PÅ 18:e FÖR ATT FORTSÄTTA SÄRSPELET.

JANNE GÖR PAR PÅ 18 OCH VINNER MATCHEN MED 1-0 OCH TITELN ÅRETS GOLFARE. LASSE STRED STRÅLANDE.

MYCKET HÖGT UNDERHÅLLNINGSVÄRDE OCH GOLF AV 4 RIKTIGT, RIKTIGT DUKTIGA GOLFARE.

TACK FÖR SHOWEN OCH EN FINFIN AVSLUTNING PÅ SÄSONGEN,

Slutresultat Seniortouren 2017

Läs mer genom att klicka på och scrolla ner till Seniortouren

 

Ställning Årets golfare efter den 12 oktober

Läs mer genom att klicka på och scrolla ner till Årets golfare 

 

 

 

 

 

 

Sista bollen ut på årets sista Torsdagstävlingen var Peter Hemmen och Stefan Östlund.

Och här slår Stefan ut sista slaget från 1:an.

Dom spelade sig fram till 18:e i ett mycket lätt duggregn. Promenad i parken. Morsning. 50 meter från green kom störtskuren STÖRT. Genomblöta tog dom sig över Bäverbäcken (ropa aldrig hej).

Men så är det ju med golfen. Du gör birdie på 1:an, 2:an, 3:an, par på 4:an och birdie på 5:an och går i mål på 92!! (ropa aldrig hej).

Slut på psykologiflummet.

Tack för att ni kom.

 

På banan i dag.

ALLA UTOM FOTOGRAFEN. BILFÖRBUD.